BILEAM DE VALSE PROFEET

BILEAM DE VALSE PROFEET       In de Bijbel, Gods woord, vinden wij ware verhalen die ons toch diep doen nadenken. Wij weten dat Israel ons is gesteld tot een voorbeeld, voor een relatie met God en God met Zijn volk, dat tot op heden nog steeds bestaat, als volk en als natie. God heeft Zijn volk niet verlaten of verworpen. Intussen heeft God een ander volk geschapen dat Hem toebehoort uit de heidenen, en dat zijn alle wedergeboren christenen, die de Zoon van God, Jezus n … Read More

via BIJBELKRINGEN VEURNE / NINOVE

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in BOODSCHAPPEN-ALLERLEI ITEMS-PREEK, THEMA. Bookmark de permalink .