CHRISTEN ZIJN EN BLIJVEN!

clip_image002

“Bosbranden zullen ons getuigenis versterken”

Als de dominee op zondag over lijden gaat preken is dat makkelijk. Het wordt wat moeilijker wanneer je eigen huis en die van 11 families uit je kerk afbranden. Twee weken geleden brandde het huis af van baptistenpredikant Cody Whitfill, nadat hij geëvacueerd was. Ook huizen van bevriende families brandden af. Bosbranden teisterden hun leefgebieden. Toen Cody zijn huis later opzocht was er niets van overgebleven. In totaal werden er in Texas zo’n 1000 huizen verwoest door het vuur. Dat meldt CNN en de Southern Baptist Texan.

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in BOODSCHAPPEN-ALLERLEI ITEMS-PREEK. Bookmark de permalink .