REUZEN GEVONDEN!

clip_image001

Genesis 6:4 De reuzen waren in die dagen op de aarde, en ook daarna, toen de zonen Gods tot de dochters der mensen kwamen, en zij hun kinderen baarden; dit zijn de geweldigen uit de voortijd, mannen van naam.

clip_image003Numeri 13:33 Ook zagen wij daar de reuzen, Enakieten, die tot de reuzen behoren, en wij waren als sprinkhanen in onze eigen ogen en ook in hun ogen.

clip_image005

Wie dacht dat de reuzen er alleen maar waren om in een of andere stoet te dansen om de mensen te vermaken, die kent zijn wereld niet. De reuzen zijn er werkelijk geweest en wie er nog meer wil van weten bezoekt op internet: biblebelievers.org op. Nogmaals goed om er op te wijzen dat er slechts één boek bestaat zonder leugens: de Bijbel.

 

 

 

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in ACTUEEL PROFETIE. Bookmark de permalink .

2 reacties op REUZEN GEVONDEN!

  1. ange zegt:

    DICK ,eens kijken onder geant’s franse benaming op internet voor medere filmkes over reuzen

    Like

  2. Dick zegt:

    Dat zijn inderdaad geen kleintjes! Ik zou graag meer foto’s zien en willen weten waar vandaan die foto’s komen. Is het mogelijk dat u mij een of meer links aanreikt? Op biblebelievers.org kan ik er niets over vinden. In Christus verbonden, Dick Visser

    Like

Reacties zijn gesloten.