IRAN/ ELAM UPDATE

Verenigde Staten-Israël-Qatar ‘Bunker bom as’ tegen Iran?
door Tzvi Ben Gedalyahu

 

De Obama administratie overweegt Qatar te bewapenen met enorme bunker bommen, en het verhogen van de mogelijkheid van een Amerikaanse-Israël-Arabische aanval op Iran. De Amerikaanse luchtmacht heeft 30.000-pond bommen, zes keer groter dan die nu in gebruik, die betonnen bunkers doordringen kan. Iran heeft nieuwe kerncentrales ingebouwd in rotsachtige berggebieden. De luchtmacht begon met de nieuwe monster bommen in September. De B-2 stealth bommenwerper zal de bommen gebruiken. volgens Air Force luitenant-generaal James Kowalski.
Israël heeft de oudere bunker bommen ontvangen.

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in GOG EN MAGOG OORLOG. Bookmark de permalink .