BIJZONDER GETUIGENIS

GETUIGENIS VAN MICHELLE LAING

 

 

animatedshalom

Vele jaren terug kwam ik eens in Nieuwpoort in België terecht als kind. Mijn moeder was in het geheim bezig met hekserij, en wellicht is zij daar nog mee bezig is, denk ik. Ze wilde altijd al een oppas voor mij, en als de buren die christenen waren mij mee namen naar de kerk was ze gerust. Ik denk dat ze mij evengoed kon verkopen als slaafje. Maar na vele jaren kwam ik terug in Nieuwpoort, bij een van mijn moeders vriendjes, welke hotelier was. Hij handelde met mij als een vader. In het hotel betrapte ik mijn man met mijn moeder in bed!

Zelf was ik ook begonnen met het praktiseren van hekserij, en het leek goed in mijn ogen, witte magie.

Ik herinner mij de zeer angstaanjagende overnachtingen, en het vele mysterieuze gebeuren en duistere aanvallen in die dagen. Ik zocht tevergeefs hulp. Tenslotte nam de hotelier contact op met Ronny Gaytant, voorganger van de Christengemeente te Oostduinkerke. (1993).

Hij maakte mij duidelijk dat zwarte of witte magie dezelfde oorsprong kende, en tegen de wil van God was. Ik kan het niet goed uitleggen, maar ik geloofde wat mij werd duidelijk gemaakt. Het was voor mij een zeer moeilijke tijd.

Ik werd op een avond in november bevrijd van zeven demonen, en kwam daarna pas tot het Bijbelse geloof. Ik werd dan ook in Nieuwpoort gedoopt.

Maar nu meer dan 19 jaar later, ben ik een trouwe gelovige, ik ga naar een gemeente, en volg trouw de Bijbelstudies.

Onze vader helpt mij nu om anderen te helpen, zoals Ronny mij hielp. Ik ben heel gelukkig te weten dat mijn hemelse Daddy mij gebruikt om anderen te leren. Mijn dagelijkse vreugde is ongelooflijk. Mijn Vader troostte mij, ook als ik het niet verdiende. Hij was er altijd voor mij. Loof de Heer!

Nu ben ik filmmaker die goede verhalen schrijft, die goed het verschil tussen goed en kwaad laten zien. Ik werk samen met christelijke filmmakers. God is goed!!!

De Heer zegene u allen!

Michelle.