HET MERKTEKEN 666

17

 

 

 

Volgens de bekende onderzoeksjournalist James Tucker wil de beruchte Bilderberg groep het dragen van een ID kaart wereldwijd verplicht stellen, te beginnen met alle burgers in Europa en Amerika. De Wall Street Journal en de Washington Post schrijven dat diverse leden van de Amerikaanse senaat voorstanders zijn van het invoeren van een verplichte biometrische ID kaart, die de vingerafdrukken en/of een scan van de aderen in de bovenkant van iemands hand (of voorhoofd?) moet gaan bevatten.

In de VS is de inmiddels gepensioneerde Libertarische afgevaardigde Ron Paul feitelijk de enige geweest die zich jarenlang met succes heeft verzet tegen de invoering van een verplichte wereldwijde biometrische ID kaart. Nu hij weg is bestaat er volgens Thomas E. Donilon, Nationale Veiligheid Adviseur in het Witte Huis en tevens Bilderberger, een goede kans dat het Congres akkoord gaat met de invoering van de kaart. Ron Pauls zoon Rand zou zich er volgens ingewijden niet tegen verzetten omdat hij hoopt in 2016 presidentskandidaat te worden. (1)

Uit een gelekt overheidsdocument blijkt dat het Witte Huis plannen heeft om illegale immigranten en buitenlandse arbeiders verplicht biometrische informatie te laten afstaan voor een nieuw type visum. Volgens de Wall Street Journal kan deze nieuwe ID kaart, die gebaseerd is op vingerafdrukken en/of een scan van de aderen in de bovenkant van een hand, vervolgens verplicht worden gesteld voor alle Amerikaanse werknemers. De stap naar een gedwongen invoering voor alle burgers is dan nog maar een kleine. (2)

Teken van het Beest

Met name de genoemde hand scan zal onder sommige christenen voor de nodige consternatie zorgen. In het Bijbelboek Openbaring wordt namelijk voorzegd dat mensen in de eindtijd een verplicht teken op hun hand of voorhoofd zullen krijgen, het bekende ‘666’ teken van het Beest (de Antichrist / het systeem van de Antichrist). Vooral evangelische- en pinksterchristenen geloven al tientallen jaren dat dit een geïmplanteerde chip zal zijn waarzonder niemand meer kan kopen, verkopen of kan werken. Sinds enige jaren behoort ook een elektronisch leesbare -zichtbare of onzichtbare- tatoeage tot de mogelijkheden.

 

Nota biblespace: Het merkteken kan geplaatst per injectie worden in hand of arm. In het Hebreeuws staat Yad voor hand en arm.