JEZUS EN DE ANTICHRIST 666

BIBLESPACE BELGIUM BIJBELSTUDIE EVANGELISCH VLAANDEREN

JEZUS EN DE KOMENDE ANTICHRIST

In de christenwereld wordt er vandaag veel gesproken en geschreven over de Antichrist. Velen houden zich intens bezig, om te kunnen ontsluieren wie nu wel die antichrist, die komende wereldleider zal worden in de toekomst. Deze valse christus, zal de ganse wereld mysterieus misleiden. Om hem te kunnen aanwijzen heeft men eerst een ernstig profiel nodig van Jezus Christus, Zoon van God. Daarom gaan wij nu eerst een haarscherpe foto maken van onze Heiland.

De wereld verwacht de antichrist, de ware christenen verwachten Jezus.

De naam van Jezus. Bij een geboorte zoekt men welke naam men zijn kind zou geven. Hier is dit niet het geval, noch Jozef noch Maria hebben zelf de naam van hun kind gegeven. Mattheüs 1:21 Zij zal een zoon baren en gij zult Hem de naam Jezus geven. Want Hij is het die zijn volk zal redden van hun zonden.

View original post 1.886 woorden meer

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in BOODSCHAPPEN-ALLERLEI ITEMS-PREEK. Bookmark de permalink .