ANTICHRISTELIJKE GEEST

DE GEEST VAN DE ANTICHRIST IS IN HET GEHEIM WERKZAAM!

Westen steunt uitroeiing christendom Midden Oosten

Ook tijdens andere publieke optredens en interviews laat president Putin in tegenstelling tot alle leiders uit het Westen- geen gelegenheid onbenut om bijvoorbeeld te wijzen op de gruwelijke daden van de islamitische rebellen in Syrië, en het feit dat zij massaal christenen verjagen en afslachten.

Klaarblijkelijk hebben we anno 2013 inderdaad een Russische president nodig die wijst op de krankzinnige situatie waarin het ooit christelijke Westen doelbewust moslimpartijen steunt die een uitroeiingsoorlog tegen het christendom in het Midden Oosten voeren. Duidelijker bewijs dat Amerika en vooral Europa post-christelijke werelddelen zijn geworden die gestoeld zijn op een ‘alles moet kunnen, want alles en iedereen is gelijk’ mentaliteit, kan nauwelijks worden geleverd.

22 Wie is de leugenaar dan wie loochent, dat Jezus de

Christus is? Dit is de antichrist, die de Vader en de

Zoon loochent.

23 Een ieder, die de Zoon loochent, heeft ook de

Vader niet. Wie de Zoon belijdt, heeft ook de Vader.1 Joh.2

 

Wij kunnen vandaag enkele feiten vaststellen. Een paus Die verklaart in de hemel te komen zonder geloof in God. Een westerse politiek die hem stil volgt, en de media laat zwijgen, maar in realiteit samenwerkt met allen die Jezus Christus verloochenen!

 

clip_image001

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Afbeelding | Dit bericht werd geplaatst in ACTUEEL PROFETIE. Bookmark de permalink .