HEILIG KRUIS of VLOEKHOUT

HEILIG KRUIS?

Kruisbeeld vloekhout

Semiramis werd de Moedergodin of de koningin van de hemel en standbeelden van haar bedrijf die haar “divine” zoon begon te verschijnen overal. Het Kruis kwam uit de eerste letter van de naam van deze valse Messias Tammuz. Op het moment van Mozes en de uittocht was Egypte de machtigste natie in de wereld en het hoofdkwartier van deze Babylonische valse religie. Hierdoor werd de moeder van Jezus, ook de koningin des hemels genoemd!

De onheilige drie-eenheid: Nimrod, Semiramis, Tammuz.

Het Kruis kwam uit de eerste letter van de naam van de valse Babylonische “Messias” Tammuz genoemd!! Een “T”.

 

clip_image002

Nimrod, bouwer van de

Toren van Babel

clip_image004

Tammuz was de naam van de valse Messias, van Babylon. Na Constantijn beeldde men Jezus uit met lang haar, als dat van Tammuz

clip_image006

Koningin Semiramis was de echtgenote van Nimrod.

Astrologie, horoscopen en zonaanbidding met menselijke offers zijn begonnen met Nimrod en echtgenote. Het christendom van Constantijn had zijn wortels in Egypte. Het ontstaan van het kruis ligt bij Tammuz. Later werd dat kruis in de tempel gezet, omdat Gods volk dacht dat hun God hen had verlaten. De offers van mensen aan het kruis werden gebracht tot eer van de zon. Daarom verdween de zon kortstondig toen Jezus stierf! Zie na en lees Ezechiël 8:12,15!

 

Biblespace Vlaanderen  ! Vg. R.Gaytant

gaytant-r

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Afbeelding | Dit bericht werd geplaatst in BOODSCHAPPEN-ALLERLEI ITEMS-PREEK. Bookmark de permalink .