HET EINDE VAN GODS GEDULD

NIEUWJAAR…….

DE GENADETIJD LOOPT TEN EINDE! 

Wij wensen broeders en zusters, volgers, lezers, en alle ingeschreven vrienden van Biblespace Vlaanderen Gods zegen toe! Daarom kunnen Bijbelgetrouwe christenen met blijdschap zich vasthouden aan hun hoop, en wachten op de plotse wederkomst van hun Heer! In 2015, 2016, 2017…2019 2021 2024 ? Wij weten het niet, wat wij wel weten is, dat wij dienen te kijken naar de tekenen der tijden. Velen luisteren niet naar de Jezus beschreven in de Bijbel, ook velen uit Zijn volk geloofden Hem niet, Hij voorzegde dat hun mooie tempel zou worden afgebroken. In 70 na Chr. werd deze profetie vervuld.

clip_image002_thumb.jpg

Waarom luistert men niet naar God?

omdat gij de tijd niet hebt opgemerkt, dat God naar u omzag.(Luk.19)

Inderdaad, vandaag is er nog de tijd van genade, voor ieder mens, die tijd loopt snel ten einde. Veel mensen stellen zich de vraag: Waar gaat dit wereldje naartoe? Begrijpelijk, Wie naar God niet wil luisteren, zoekt aards geluk, en merkt van de toekomst niets op door geestelijke blindheid, of ongezond denken.  De Bijbel staat  vol van profetie, welke nog snel zal worden vervuld.  Profetie is geen waarzeggerij, maar een woord van God, dat uitgevoerd zal worden of werd. Hemels geluk moet men niet wensen, men moet het vastgrijpen door te geloven in Hem, Jezus uit de Bijbel, die straks de wereld zal regeren in Vrede en te Jeruzalem! Daarom is er die spanning of Kruitvat in het M.O.Hemels geluk is eeuwig leven in heerlijkheid, zoals Adam en Eva in het paradijs, geen pijn geen ziekten, geen sterven……wie wil dit niet? Wij prediken niet een Jezus van het Babelse christendom of Rooms christendom.

Verwacht men zegen of vloek in 2019?

God verzamelde sinds 1948 Zijn volk, Hij sprak tot de ganse wereld in de 66 boeken van de Bijbel, en volgend jaar, een jubeljaar. Petrus sprak over Joel op de pinksterdag, waarbij nog een gedeelte van de profetie in vervulling zal gaan. Bloedmanen in 2015 enz. Toch maar de tekenen der tijden opmerken, dat leert Jezus.

Br. Vg. R.GAYTANT

 

Ronny-G_thumb.jpg

e-mail: biblespace@hotmail.com

clip_image004

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Afbeelding | Dit bericht werd geplaatst in ACTUEEL PROFETIE. Bookmark de permalink .