ISRAEL

BESTE BELG,

 

U die woont in het land van “Bel” (Baal) en zoekt om gelukkig te zijn, lees dan eens onderstaande tekst, het is niet van een filosoof, een dichter, neen, het komt van God, de God van Israël, die u misschien niet kent. Die God wil u zegenen!

 

Ik zal zegenen wie u zegenen, en wie u vervloekt
zal Ik vervloeken, en met u zullen alle geslachten
des aardbodems gezegend worden.

 

Juist nu steeds meer Nederlandse bedrijven zich terugtrekken uit Israël, spreek ik mijn onvoorwaardelijke steun uit voor Israël. Israël komt meer en meer alleen te staan. Ik roep iedereen die dit leest op achter Israël te blijven staan. Investeer in Israël: geestelijk, maar ook heel concreet: door Israëlische goederen te kopen, door – als je de mogelijkheden hebt – te investeren in Israël

 

Verlustig u in de Here; dan zal Hij u geven de
wensen van uw hart. Psalm 37

LUISTEREN