ISRAEL

BESTE BELG,

 

U die woont in het land van “Bel” (Baal) en zoekt om gelukkig te zijn, lees dan eens onderstaande tekst, het is niet van een filosoof, een dichter, neen, het komt van God, de God van Israël, die u misschien niet kent. Die God wil u zegenen!

 

Ik zal zegenen wie u zegenen, en wie u vervloekt
zal Ik vervloeken, en met u zullen alle geslachten
des aardbodems gezegend worden.

 

Juist nu steeds meer Nederlandse bedrijven zich terugtrekken uit Israël, spreek ik mijn onvoorwaardelijke steun uit voor Israël. Israël komt meer en meer alleen te staan. Ik roep iedereen die dit leest op achter Israël te blijven staan. Investeer in Israël: geestelijk, maar ook heel concreet: door Israëlische goederen te kopen, door – als je de mogelijkheden hebt – te investeren in Israël

 

Verlustig u in de Here; dan zal Hij u geven de
wensen van uw hart. Psalm 37

LUISTEREN

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Afbeelding | Dit bericht werd geplaatst in ACTUEEL PROFETIE. Bookmark de permalink .