ANTICHRISTELIJKE SIGNALEN

ANTICHRISTELIJKE SIGNALEN

 

aarde in brand

 

Christenen die kijken naar The Hal Lindsey Report, zijn bekend met de beschrijving die Jezus gebruikte voor de laatste dagen. Hij zei dat het optreden van de tekenen van die naderende dagen in frequentie zullen toenemen, en de intensiteit, net als bij een vrouw de weeën toenemen in frequentie en intensiteit hoe dichter ze bij de geboorte komt.

Door die tekenen te associëren met barensweeën, het is niet ongewoon om te veronderstellen dat de tekenen waarnaar Jezus verwijst, pijnlijk moeten zijn. Niet dus. In feite worden sommige van die “tekenen der tijden” die optreden, door slechts weinig christenen herkend of erkend zullen worden. Ik ga twee van die “tekenen van de laatste dagen” bespreken in het programma van deze week. Ze zijn onmiskenbaar, wanneer we ze bekijken in de grotere omvang van de eindtijdprofetieën, maar wanneer gemengd worden in de alledaagse drukte van het leven, kunnen ze onopgemerkt blijven.

Als eerste is er de alarmerende snelheid waarmee onze privacy (en de vrijheid die het brengt) wordt uitgehold . Het is een feit van het leven vandaag de dag dat we allemaal voortdurend worden bewaakt. Als je een mobiele telefoon, een tablet, zelfs een computer op het internet hebt, wordt u 24/7 in de gaten gehouden door iemand van onze regering, een buitenlandse overheid of door criminelen – en soms is het moeilijk om het verschil tussen hen te zien !

Alleen deze week al bleek in The Washington Post dat “The National Security Agency bijna 5 miljard registraties doet op een dag naar de verblijfplaats van mobiele telefoons over de hele wereld … waardoor het agentschap in staat is om de bewegingen van personen te volgen – en hun relaties in kaart te brengen – op manieren die voorheen ondenkbaar waren”.

Maar je zou kunnen zeggen: “Waarom zou ik bang zijn dat de overheid inbreuk maakt op mijn privacy? Ik heb niets te verbergen.” De vraag is niet of je iets te verbergen hebt, het is de regering die denkt dat je iets te verbergen hebt.

Vergeet niet dat onlangs het Amerikaanse ministerie van Defensie is begonnen met seminars om de leden van onze militairen op de lijst die evangelische christenen en katholieken zijn, als “subversieve groepen” aan te merken. In één woord, deze ontwikkelingen zijn “antichristelijk”, verkillend, angstaanjagend, met een vaag gevoel van kwaad -.

Na het sluiten van de recente nucleaire overeenkomst tussen de P5 +1 en Iran, zette ik dit bericht op mijn website (www.hallindsey.com): “Zaterdag 23 november, in Genève, Zwitserland, stuurde de Verenigde Staten van Amerika een duidelijke boodschap aan de grootmachten van het Midden-Oosten: ‘Gentlemen, start uw centrifuges.’ ”

Kortom, een nieuwe atoomwapens race begon op die dag in wat nu al het meest volatiele deel van de wereld is. Planeet aarde zal nooit meer hetzelfde zijn.

Door toe te geven aan zijn verlangen naar een soort van “legaliteit” om zijn lang vergeten en vroegtijdige Nobelprijs voor de Vrede te rechtvaardigen – of misschien gewoon om de aandacht af te leiden van zijn enorme binnenlandse mislukkingen en ellende – is President Obama en zijn minister van Buitenlandse Zaken Kerry erin geslaagd iets heel opmerkelijks te doen. Zij lieten zich door de mullahs overtuigen om Iran alles te geven wat ze wilden in ruil voor niets. Zelfs niet de bevrijding van de Amerikaanse dominee die ze vasthouden in Iran. Om eerlijk te zijn, het kan niet makkelijk zijn om de historische onderhandelingen af te ronden, en weg te lopen met niets, en te verklaren dat het een doorslaand succes is. Dat heeft zeker een vaag bekende Beierse alarmbel, nietwaar ?

Niettemin, het feit dat Iran binnenkort de mogelijkheid zal hebben om er niet één te bouwen, maar meerdere atoombommen – en we hebben stilzwijgend onze zegen er aan gegeven om dit te doen – verandert de complexiteit van het profetische scenario. Het versnelt dit aanzienlijk.

Maar misschien niet op de manier waarop u denkt. Omdat de leiding van Iran – de voorzitters en de werkelijke machthebbers, de ayatollahs – luid en vaak hebben verklaard dat zij voornemens zijn “Israël van de kaart te vegen”, gaan sommigen ervan uit dat de volgende grote gebeurtenis hun poging zal zijn om dit te doen. Maar vergeet niet dat de Bijbel zonder onzekerheid verklaart dat Israël niet zal worden vernietigd als natie of volk.

Dat betekent dat er iets zal zijn, of iemand, die Iran zal afstoppen bij het vervullen van zijn kwade doeleinden. En het zal spannend zijn om te zien hoe God dat volbrengt.

Blijf op de hoogte!

God zegene u.

clip_image002

Bron: The Hal Lindsey Report

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Afbeelding | Dit bericht werd geplaatst in ACTUEEL PROFETIE, EINDTIJD. Bookmark de permalink .