UFO EN BIJBEL

DE VLIEGENDE SCHOTEL EN DE BIJBEL

clip_image002

Jaren terug spraken er al oude mensen over het bestaan van de “Vliegende schotels”, nu Ufo’s genoemd. Mensen die er zagen kwamen nog ongeloofwaardig over zoals een geval in Lotenhulle en nog vele andere. Vandaag hoort men al meer spreken over de buitenaardsen of de “Aliëns”. Er worden al minder grappen gemaakt over dit onderwerp, ook de wetenschap is er al jaren mee bezig. Laten wij even alles toetsen aan de waarheid, namelijk de Bijbel het onfeilbare woord van God.

DE PROFEET EZECHIEL

4 En ik zag en zie, een stormwind kwam uit het

noorden, een zware wolk met flikkerend vuur en

omgeven door een glans; daarbinnen, midden in

het vuur, was wat er uitzag als blinkend metaal.

5 En in het midden daarvan was wat geleek op vier

wezens; en dit was hun voorkomen: zij hadden de

gedaante van een mens, (Hfdst.1)

Dit is een merkwaardig gezicht welke God de profeet liet zien. Deze beschrijving beantwoordt met wat inzicht het beeld van een Ufo. De dieren waren volledig bedekt met ogen, vooraan en achteraan. Men kan denken aan totale registratie en observatie over tegelijk hemel en aarde. Een bepaalde groep Joden hebben een “Merkabah”-leer of traditie, waarbij er sprake is van engelen als de “veelogigen”. Merkabah is ook een hemelse of goddelijke “strijdwagen” met vier cherubs. Het Hebreeuwse “galgal” betekent wielen of pupil van het oog, te vinden in Ezechiël. (Cfr.Ezechiël 1 en 10). Deze strijdwagens of Ufo’s kunnen kernraketten onderscheppen. In de laatste jaren meer te zien, ook in Frankrijk, (Afb.1) en in januari 2014 duidelijk te zien boven de stad Moskou in Rusland.(Afb.2) Duitsland 9 dec.2013 (Afb.3)

clip_image004
clip_image006
clip_image008

 

BUITENAARDSE WEZENS

clip_image010

Ook de vier wezens beschrijft de profeet als “op mensen gelijkend”. Hierin vinden wij de vandaag veel besproken: “Aliëns”. Zijn deze wezens nu iets nieuws onder de zon? Archeologen vonden al jaren terug aliëns als een Babelse god. Christelijke wetenschappers beschrijven eveneens de “buitenaardsen” als de demonen of boze geesten terug te vinden in de Bijbel. Er zijn ook de bevestigde feiten als de ontvoeringen van mensen en dieren en de bijzondere genezende gaven en wonderen door de Aliens. Deze snelle ontvoeringen zullen wellicht meer voorkomen, en dit zal verwarring brengen met de Bijbels besproken “Opname der gemeente”, maar zijn meteen een teken voorafgaand aan de wederkomst van Christus.

 

SATANS KONINKRIJK. Satan is het hoofd der boze geesten. Efeze 2:1-3 “macht der lucht” d.i. demonenwereld met Ufo’s, Aliëns, geesten van gestorven reuzen destijds enz.  Ieder geboren mens hoe lief ook, behoort tot een momenteel verloren schepping, er is enkel behoud door geloof in Christus Jezus en er Bijbelse wedergeboorte persoonlijk, plaatsvindt.

 

VERZWEGEN NIEUWS

 

WERELDLEIDERS IN CONTAKT MET ALIENS?

 

In het Bijbelboek openbaring (16) vinden wij een beïnvloeding van regeringsleiders door demonen, met een aanzet tot oorlog. Zo zullen etnische groepen onder volken gedemoniseerd en hysterisch optreden tegen elkaar, wat zal leiden tot de Armageddon.

Wat gebeurt vandaag en morgen indien wij bepaalde onderzoeksgroepen over Ufologie kunnen vertrouwen?

Volgens een TV verklaring van Medvedev, zijn er onder ons al buitenaardsen aanwezig. Zo zou ook Poetin al worden beïnvloed door deze, en een andere koers gaan varen. Mogelijks de haken in zijn kaken volgens Ezechiël (38) Poetin zou een overeenkomst hebben gesloten met buitenaardsen, hij krijgt hulptroepen welke bestaan uit een vloot met Ufo’s. Deze werden waargenomen en op film opgenomen.

In Openbaring 6 lezen wij dat het tweede paard, lees leger een rood leger is dat de vrede van de aarde zal wegnemen met een “groot zwaard”, wat wijst op een sterk wapen. Is het Oekraïne conflict gevaarlijker dan wij denken?

 

Biblespace Vlaanderen