HUWELIJKSPROBLEMEN

BIBLESPACE - BIJBEL EN BIJBELVERKLARINGEN - BIJBELONDERZOEK - PROFETIE - PASTOR R. GAYTANT - media

 

 


HUWELIJKSPROBLEMEN

 

JOODS HUWELIJK

Vandaag zoeken wij eens in het betrouwbare woord van God, de Bijbel, wat Hij zegt over problemen in het huwelijk, en wat wij daarover kunnen vinden. Inderdaad het huwelijk in onze dagen staat ernstig onder vuur, en geen enkel huwelijk is er vrij van, of men huwt gewoon niet meer. Wedergeboren christenen beseffen heel goed waarom dit nu zo is. De maatschappij wijkt af van de oude vaste waarheden, beter gezegd waarheden die buiten de Bijbel niet te vinden zijn. Het huwelijk vernietigen is Gods schepping aanvallen. Bijbelse vrijheid en genade betekent niet alle begeerten de vrije loop laten. Er zijn grenzen ook voor het huwelijk.

 

Voor de jeugd is het in onze dagen bijzonder moeilijk geworden om hun “ware” liefde te vinden, maar een “vinden” met Gods wil is noodzaak. Huwen kan ook zonder God erin te betrekken, maar dan is het ook zonder…

View original post 1.673 woorden meer