GOD EN ONZE ZORGEN

BIJBEL - BIBLESPACE - RONNY GAYTANT - BIJBELVERKLARING -BIJBELSTUDIE

clip_image001

clip_image003

Het jaar 2012 is voorbij, we zijn al in goed in 2014, en we zagen al opnieuw angstaanjagende beelden van zondvloedachtige toestanden en troosteloze mensen. Het jaaroverzicht van 2010 met zijn aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en een olieramp door geldwolven ontstaan, waren een vervulling van Bijbelse profetie! (Luk.21:11) Maar voor velen is het de “ver van mijn bed show”!

clip_image005

Maar de boodschap vandaag richt zich naar mensen die beseffen dat ook hier zich wel “iets” kan voordoen, de grond kan soms van onder je voeten wegzinken, eerder figuurlijk! We zien de welvaart voor ogen verdwijnen, opzettelijk door superrijke mensen welke de wereldmacht willen nemen, en meer kapitaal bezitten dan regeringen en landen samen! Het geld wordt op subtiele wijze van het volk afgenomen, let maar op de laatste berichten, en we spreken nog niet over het verzwegen nieuws! Het lijkt of Europa wordt stil verkracht!

Sommige mensen roepen luid: Waarom laat God…

View original post 1.437 woorden meer