EINDTIJD MET I.S.?

BEGINT DE EINDTIJD MET EEN I.S.?

 

clip_image002

 

15 Omdat gij zegt: Wij hebben een verbond met de dood gesloten en met het dodenrijk een verdrag gemaakt; wanneer de voortstormende gesel doortrekt, zal hij ons niet bereiken, want wij hebben leugen tot onze schuilplaats gesteld en in bedrog ons verborgen. 16 Daarom, zo zegt de Here Here: Zie, Ik leg in Sion een steen ten grondslag, een beproefde steen, een kostbare hoeksteen van een vaste grondslag; hij die gelooft, haast niet.Jes.28

 

De profeet Jesaja spreekt over een verbond met de dood en met het dodenrijk, of een wereld welke de dood aanbidt. Vandaag kijken wij naar een oprukkende politieke macht, welke een nieuw koninkrijk wil heroprichten. Opmerkelijk staat deze profetie in een hoofdstuk gericht aan Efraïm. Indien Efraïm ’s nakomelingen, met het rijke eerstgeboorterecht, Amerika kan zijn, dan kan dit bepaalde deuren van begrip gaan openen. De leiders van Juda hadden geen gezond denken, door de verschillende valse profeten welke er toen waren, evenals vandaag.

 

clip_image004Zal  het barbaarse I.S. een verbond kunnen sluiten met zijn vijanden? Zal I.S. ook het Ebola virus gebruiken tegen het Westen? De Spaanse regering bevestigt dat I.S. ook ziekten zal gebruiken als Ebola om zoveel mogelijk slachtoffers te maken in het Westen, Europa of America. Andere landen als Canada, Australia e.a. nemen scherpe maatregelen om dit te voorkomen. Minister Martinez legde uit dat de verschillende terreurgroepen zes kenmerkende online activiteiten vertonen: het bedreigen van hun vijanden door propaganda, het voorbereiden van (terreur)operaties, het uitwisselen van informatie, ideologische training, het rekruteren van nieuwe leden en het werven van fondsen.

God laat weten dat hij in Sion een betrouwbare hoeksteen zal leggen. Vandaar dat rond Jeruzalem de eindstrijd zal beginnen. Dit is niemand anders dan Jezus Christus, en allen die op Hem hun hoop hebben gezet zullen niet vrezen. Zij zullen geduld hebben. Geloof dat gefundeerd is heeft geduld!

Wij kunnen de vraag stellen is dit het vredes “verbond” dat zeven jaar zal duren? De laatste jaarweek van Daniel? (Dan.9:27) Is dit het vredesverbond van de leugen?

 

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in ACTUEEL PROFETIE MEDIA en getagged met . Maak dit favoriet permalink.