GERUCHTEN VAN OORLOG

GERUCHTEN VAN OORLOG?

6 Ook zult gij horen van oorlogen en van geruchten

van oorlogen. Ziet toe, weest niet verontrust; want

dat moet geschieden, maar het einde is het nog

niet.7 Want volk zal opstaan tegen volk, en koninkrijk

tegen koninkrijk, en er zullen nu hier, dan daar,

hongersnoden en aardbevingen zijn.Matth.24

clip_image002

President Putin: ‘Westen probeert ons net als Hitler ten val te brengen, maar zal falen – De Krim is voor Rusland wat de Tempelberg voor de Joden is

Het geduld van de Russische president Putin met het Westen begint langzaam op te raken, maar toch reikt hij opnieuw de verzoenende hand. Washington en Brussel lijken echter vastbesloten op oorlog uit te zijn.

Volgens de libertariër Ron Paul, teruggetreden uit de landelijke politiek maar nog altijd actief, heeft het Amerikaanse Congres vandaag ‘één van de ergste wetten’ ooit aangenomen, die neerkomt op een oorlogsverklaring aan het adres van Rusland. President Putin beschuldigde gisteren in een felle TV-toespraak het Westen ervan te streven naar de ondergang van Rusland, maar dat het daar net als Adolf Hitler in zal falen. Hij onderstreepte dat de Krim ‘van enorm belang is voor de Russische natie, net zoals de Tempelberg dit is voor de Joden.’

16 pagina’s pure oorlogspropaganda waar zelfs de ‘neocons’ van zouden blozen. Zo karakteriseert Ron Paul resolutie 758, waarin het Huis van Afgevaardigden ‘de acties van de Russische Federatie onder president Vladimir Putin, die een agressief beleid voert tegen buurlanden dat gericht is op politieke en economische overheersing, sterk veroordeelt.’

http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/12/Amerikaans-Congres-verklaart-met-nieuwe-wet-oorlog-aan-Rusland#comments