FEESTDAGEN EN WEDERKOMST

BIJBEL - BIBLESPACE - RONNY GAYTANT - BIJBELVERKLARING -BIJBELSTUDIE

clip_image001

 

 

clip_image003

 

Vandaag gaan wij even kijken of God ook aan feesten dacht. Wij stellen vast dat God ook verschillende feesten aan Zijn volk gaf. God gaf feesten met bedoelingen die goed zouden zijn voor de mens. Wij vinden in die feesten die God aan Zijn volk gaf, een diepe profetische en geestelijke betekenis. Jammer dat die feesten werden gemanipuleerd.

 

Drie feestendie profetisch en geestelijk heenwijzen naar de

eerste komst van de Messias, Jezus.

 

1/ Het Pascha, welke een etentje was van een geslacht lam, en bittere kruiden, en door geloof ter bevrijding was uit de slavernij in Egypte. Het werd een dubbele feestelijke herinneringsdag, eerst voor de bevrijding van Gods volk uit Egypte, en dan aan het sterven van Jezus om de wereld te verlossen. Jezus, stond op het avondmaalvieren als een herinnering aan zijn sterven als het laatste offerlam. Als Jezus ons…

View original post 1.434 woorden meer