BENT U OCCULT BELAST?

VRAGENLIJST VOOR ONDER ZOEK VAN DE CONFIDENT.pdf

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in BOODSCHAPPEN-ALLERLEI ITEMS-PREEK, OCCULTISME, THEMA. Bookmark de permalink .

2 reacties op BENT U OCCULT BELAST?

 1. Het wil niet zeggen als je Homeopathie gebruikt dat je occult belast wordt,maar transplandente meditatie…..?

  Like

  • Het principe bij het ontstaan van Homeopatie is kwaad met kwaad bestrijden? Cfr. Dr.Hanemann.
   Door het gebruik ervan kan men niet occult worden belast, tenzij de producten werden “belezen” zoals men dat zegt. Dit laatste kan men moeilijk te weten komen, tenzij de verkoper die achtergrond kent.

   Like

Reacties zijn gesloten.