CONTANT GELD VERDWIJNT

CONTANT GELD VERDWIJNT…EEN BITCOIN?

 

 

16 En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten,

de rijken en de armen de vrijen en de slaven,

een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand

of op hun voorhoofd, 17 en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie

het merkteken, de naam van het beest, of het

getal van zijn naam heeft.Openbar.13

 

De Bijbel is een boek waar geen enkele leugen instaat, waarop men kan vertrouwen. Over 25 jaar sprak ik reeds in mijn profetische Bijbelstudies over het verdwijnen van cash. Ongelovigen en mijn collega’s in de KBC fronsten de wenkbrauwen, en geloofden mij nauwelijks. Doch een Duitse krant bekend een tijd geleden, dat er plannen bestaan om dat contant geld langzaam, maar dwangmatig via negatieve rente, te laten verdwijnen.

Sommige landen zijn al begonnen. Bepaalde landen werken al met meer dan 80% elektronisch of digitaal geldverkeer. Bankiers zijn te vinden voor het afschaffen van contant geld, het kan ook een bankrun voorkomen. In mijn bankloopbaan van 40 jaar heb ik nooit gehoord over een negatieve rente! Een digitale munt is  een betalingsmiddel, en snelle mogelijkheid tot het  kanaliseren tot een wereldmunt. (NWO)

Een test met een “Bitcoin” gaat duidelijk in die richting. Het digitaal betaalverkeer is onvermijdelijk de toekomst, waarbij het zal eindigen met een “merkteken” een soort  biochip  als RFID.  666

Het lijkt mij duidelijk een manipulatie tot het bereiken van een bepaald doel. Financiële crisis bestrijden? Controle optimaliseren? Nieuwe centrale banken? Controle betekent macht, financiële controle supermacht. Een censuur zoals Merkel reeds langzaam oplegt kan een  massamanipulatie bevorderen. Het oude Babel keert terug, een wereldgodsdienst, een wereldpolitiek, een wereldeconomie,  enz. 

Deze ontwikkelingen gaan naar ons inzien, de kant uit van een wereldwijde controle. Deze controle zal door velen goed worden bevonden, zij het door de inplanting van een bepaalde chip (het antichristelijke merkteken), via de medische wereld. Dit laatste vinden wij in de Bijbel terug, doch alles heeft zijn gestelde tijd nodig, nog geen reden tot paniek, al stellen wij vast dat de Bijbelse profetieën op snelheid komen qua vervulling.

Wees waakzaam, maar niet angstig! Ware christenen spreken als Rom.8:35 en de opname nadert, wees erbij!

 

10 Vrees niet, want Ik ben met u; zie niet angstig

rond, want Ik ben uw God. Ik sterk u, ook help Ik

u, ook ondersteun Ik u met mijn heilrijke rechterhand.Jes.41

 

Vg.R.GAYTANT

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in ACTUEEL PROFETIE en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.