CONTANT GELD VERDWIJNT

BIBLESPACE BIJBELONDERWIJS EVANGELIE BIJBELONDERZOEK

CONTANT GELD VERDWIJNT…?

 

 

16 En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten,

de rijken en de armen de vrijen en de slaven,

een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand

of op hun voorhoofd, 17 en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie

het merkteken, de naam van het beest, of het

getal van zijn naam heeft.Openbar.13

 

De Bijbel is een boek waar geen enkele leugen instaat, waarop men kan vertrouwen. Over 25 jaar sprak ik reeds in mijn profetische Bijbelstudies over het verdwijnen van cash. Ongelovigen fronsten de wenkbrauwen, en geloofden mij nauwelijks. Doch vandaag maakt een Duitse krant bekend dat er plannen bestaan om dat contant geld langzaam, maar dwangmatig via negatieve rente, te laten verdwijnen.

Sommige landen zijn al begonnen. Bepaalde landen werken al met meer dan 80% elektronisch geldverkeer. Bankiers zijn te vinden voor het afschaffen van contant geld…

View original post 164 woorden meer

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in ACTUEEL PROFETIE en getagged met . Maak dit favoriet permalink.