TOPSECRET – DE OPNAME VAN CHRISTENEN

Bron: TOPSECRET – DE OPNAME VAN CHRISTENEN

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in ACTUEEL PROFETIE, BOODSCHAPPEN-ALLERLEI ITEMS-PREEK. Bookmark de permalink .

2 reacties op TOPSECRET – DE OPNAME VAN CHRISTENEN

 1. In mijn bijbel staat in Lucas 14;27:wie zijn martelpaal niet draagt en niet achter mijn komt,kan mijn dicipel niet zijn….er wordt bij mij nergens van een kruis gesproken,en wie kon uit de lucht kijken?vliegtuigen bestonden toen niet in die tijd?fotoapparaten bestonden toen ook nog niet.

  Like

  • Beste Vera,
   Ik wil u aanraden om eens een goede bijbel te kopen. (Stat.Vert. of KJV of CJB) Het was een kruis voortkomende van het Tamuz kruis. De Romeinen hebben dit overgenomen als terechtstelling. Een Joodse terechtstelling zou een steniging zijn geweest.

   Like

Reacties zijn gesloten.