GEVOLGEN VAN BLOEDMANEN

GEVOLGEN VAN DE BLOEDMANEN?

 

clip_image002

 

Het is niet uit de lucht gegrepen dat deze tekenen samenvallen met de feesten in Israël. Zoals deze laatste bloedmaan, God is bezig met zijn volk en het ganse wereldgebeuren. Sommigen wijzen erop dat het een aanwijzen kan zijn naar de Magog invasie of een derde intifada. Wie de nieuwsberichten volgt stelt vast dat er een escalatie van de gebeurtenissen is begonnen sinds de eerste maansverduistering. Oorlog Israël en Gaza, ISIS acties in Sinai en Syrië, Paus erkent Palestina als staat, en bewerkt een NWO. Men vindt het noodzakelijk een wereldregering en een wereldmunt te realiseren, Openbar.13:16 …en wat morgen?

God laat ons niet in de steek aangaande de betekenis van deze tekenen aan de hemel.

Hij sprak door de profeet Joel in een welbepaalde context. (Joel.2:30)

Gods volk dient niet bang te zijn voor deze aankondigende tekenen, andere volkeren zullen dat wel!

( Jer.10:1,2)

Wat wij vandaag opmerken is een escalatie in het M.O. met een mogelijke oorlog. Daarna zien wij een vredesverbond aankomen, welke de laatste jaarweek van Daniel, of de benauwdheid van Israël kan inluiden.

Belangrijke gebeurtenissen sinds de laatste bloedmaan:

  • 17 september 2015: het Amerikaanse Congres is mislukt om de nucleaire overeenkomst te stoppen met Iran. Velen zijn bang dat het zal leiden tot de opbouw van Irans mogelijkheden voor de invasie van Israël.
  • September, 2015: Rusland, die momenteel een anti-raket-defensie systeem naar Iran verkoopt, grondslagen in Syrië en op haar haven Tartus instelt. Hoewel Rusland zei dat het is daar tegen ISIS, sloegen haar luchtaanvallen in Syrië op 30 September naar verluidt niet-ISIS rebellengroepen in gebieden waar Assad de troepen onder druk staan van de opstandelingen.
  • 25 september 2015: de Chinese vliegdekschip Liaoning-CV-16 gekoppeld aan Tartus ter ondersteuning van de Russisch-Iraanse militaire opbouw. Deze gezamenlijke ontwikkeling van Rusland en China met eventueel troepen en militaire vliegtuigen later in de maand. (Debka)
  • 27 september 2015: Israël teruggekeerd raket brand uit oorlog verscheurde Syrië na raketten “afgedwaald” in de Golan-hoogte. Volgens Debka, werd de Syrische raket bevolen door de Iraanse brigadegeneraal Azadi om aan te tonen dat het vrij is voor een campagne in Syrië tegen Israël.
  • 29 september 2015: Poetin waarschuwde Israël, dat Rusland een aanval van Israël op de Iraanse doelstellingen in Syrië, zal tolereren.
  • , 1 oktober 2015: In nog een ander teken dat de oorlog in Syrië zowel regionale en mondiale reikwijdte draait, vertelde Libanese bronnen Reuters op donderdag dat honderden Iraanse troepen zijn aangekomen in Syrië om toe te treden voor een belangrijke grondaanval ter ondersteuning van President Bashar al-Assad.
  • 1 oktober 2015: President Barack Obama trok Amerikaanse ambassadeur naar de Verenigde Naties Samantha Power en Amerikaanse minister van buitenlandse zaken John Kerry in een video-vergadering als Israëlische premier Benjamin Netanyahu die de algemene vergadering op donderdag is gericht. Tijdens zijn toespraak berispte Netanyahu de internationale organisatie voor de resterende stilte terwijl Iran het bestaan van Israël dreigde.

Biblespace Vlaanderen

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Afbeelding | Dit bericht werd geplaatst in ACTUEEL PROFETIE. Bookmark de permalink .