Dansen in de kerk

Op Pasen werd de Basiliek van Sint Vincent in Metz, Frankrijk, voor de gelegenheid omgetoverd tot een nachtclub. Het oude gotische gebouw dat dateert van de 14de eeuw werd door een nachtclub promotor ingepalmd, met als doel het in een danszaal te veranderen, met de goedkeuring van het stadsbestuur van Metz. De promotor, Irenaeus Sutter, […]

via Basiliek van Sint Vincent in Metz, Frankrijk, omgetoverd tot nachtclub — RESTKERK

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in ACTUEEL PROFETIE en getagged met . Maak dit favoriet permalink.