NIEUWSBRIEF BIBLESPACE

Beste vrienden van Biblespace Vlaanderen,

Sinds 2012 versturen wij een nieuwsbrief naar meer dan 300 leden, en meer dan 700 volgers op de site:  https://biblespace.wordpress.com/

Wij stellen vast dat veel christenen via internet zoeken naar hun geestelijk voedsel, soms door te kort aan opbouw in eigen gemeente (kerk). Wij willen enkel tegemoet komen via deze nieuwe persoonlijke “Studiebrief/nieuwsbrief” voor grondiger Bijbelonderzoek, hetzij voor teleurgestelde gemeenteleden of oudsten met gebrek aan tijd. Wij zijn niet gebonden door een denominatie of een alliantie. Wij zijn niet oecumenisch ingesteld, en volgen daarom op de voet de vervullingen van het profetische woord.

Wie belangstelling heeft kan deze persoonlijke studiebrief ontvangen per mail.Wie wil medewerken op onderstaande basis is welkom. Wie vragen heeft kan deze ook persoonlijk stellen op mijn mailadres: ronnygaytant@skynet.be

Wij zijn gestart onder de leuze: “Sola sciptura”, ons advies zal enkel zijn onder invloed van de Bijbel en Gods Geest.  Onze studies te vinden op onze site zijn gratis te downloaden, te delen, maar mogen niet worden gewijzigd. (Cfr. bestaande rechten).

gaytant-r

 R. Gaytant, Evangelist, Oostduinkerke, Geraardsbergen.

Advies  uit de Bijbel

20160726_1005071

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in EXTRA INFO. Bookmark de permalink .