SATAN ALS EEN ENGEL

SATAN ALS EEN ENGEL DES LICHTS.pdf

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in BOODSCHAPPEN-ALLERLEI ITEMS-PREEK en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op SATAN ALS EEN ENGEL

  1. Willy Haesaerts zegt:

    Wij leven in de eindtijd, op geestelijk gebied, in de tijd van de Richters! Juist vóór de komst van de eerste koning, Koning Saul, die een kop boven het volk uitstak. Maar hij is niet de koning die wij als gelovigen verwachten! Wij verwachten de tweede Koning (David- Jezus) “De Koning naar Gods hart.”

    Like

Reacties zijn gesloten.