Hopbellen bevorderen de slaap

Van: gezondheid.be [mailto:info@gezondheid.be]
Verzonden: dinsdag 19 juli 2016 4:03
Aan: ronnygaytant@skynet.be
Onderwerp: Hopbellen bevorderen de slaap

Gezondheid.be
uw dagelijkse gezondheidstip dinsdag 19 juli
Hopbellen bevorderen de slaap
Hopbellen bevorderen de slaap

Hop associëren we met bier brouwen, maar de belletjes hebben ook slaapbevorderende eigenschappen waarmee we minder vertrouwd zijn.
Hop is inderdaad zeer efficiënt bij de behandeling van slaapproblemen. Een beetje tekst en uitleg…

Hopbellen bevorderen de slaap »

U ontvangt deze mail omdat u bent ingeschreven op
de "Gezondheidstips" van http://www.gezondheid.be
Uitschrijven of aanpassen.

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in EXTRA INFO, UW GEZONDHEID en getagged met . Maak dit favoriet permalink.