JEZUS REDT

JEZUS REDT MENSENBeste bezoeker van deze blogsite,

Hier willen wij een video plaatsen welk uw leven kan veranderen!

Wil u hoopvol de rest van uw aardse leven volbrengen dan kunt u even kijken naar een korte toespraak van iemand welke tot LEVEND geloof is gekomen in 1979, na een ongeluk tijdens een voetbalwedstrijd. Hij las het boek van Hall Lindsey, en boog zijn knieën voor de Zoon van God! Jezus!

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in ACTUEEL PROFETIE, BOODSCHAPPEN-ALLERLEI ITEMS-PREEK, EXTRA INFO. Bookmark de permalink .