AANSLAG OP BABEL? (Reactie volgt)

In een interview met Radio 1 sprak aartsbisschop Jozef De Kesel zich vanmorgen uit over de terreuraanslag die gisteren plaatshad in een Noord-Frans dorp. Twee moslims namen daarbij enkele gelovigen en religieuzen gegijzeld, waarna ze een priester van het leven beroofden. De Kesel heeft een dergelijke aanslag naar eigen zeggen niet zien aankomen. “Ik had […]

via De Kesel: ‘Nooit gedacht dat de Kerk een doelwit van IS zou kunnen zijn’ — RESTKERK

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Galerij | Dit bericht werd geplaatst in ACTUEEL PROFETIE en getagged met . Maak dit favoriet permalink.