Biblespace Uw Bijbelsite heeft je een video gestuurd: ‘Mystery Babylon – Where the Bible says it is located and the rise of the Anti-Christ’

Van: Biblespace Uw Bijbelsite via YouTube [mailto:noreply@youtube.com]
Verzonden: woensdag 8 februari 2017 20:07
Aan: biblespace@hotmail.com
Onderwerp: Biblespace Uw Bijbelsite heeft je een video gestuurd: ‘Mystery Babylon – Where the Bible says it is located and the rise of the Anti-Christ’

email_header.png
photo.jpg Biblespace Uw Bijbelsite heeft een video met je gedeeld op YouTube
666
mqdefault.jpg

Mystery Babylon – Where the Bible says it is located and the rise of the Anti-Christ


door ByHisGrace Ministry

This is a remix from another channel (credit link below). I thought it would be interesting to see what people believe with regard to Mystery Babylon. To have an open mature discussion. This means no foul language, calling others names etc. This is simply a video re-uploaded from another channel to bring in a dialogue of interest…

Romans 3:4 God forbid: yea, let God be true, but every man a liar; as it is written, That thou mightest be justified in thy sayings, and mightest overcome when thou art judged.

The Word says in Hosea 4:6 "My people are destroyed for lack of knowledge: because thou hast rejected knowledge, I will also reject thee, that thou shalt be no priest to me: seeing thou hast forgotten the law of thy God, I will also forget thy children."

Video Credit: …

Helpcentrum Spam melden
©2017 YouTube, LLC 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066

gen_204

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Galerij | Dit bericht werd geplaatst in BOODSCHAPPEN-ALLERLEI ITEMS. Bookmark de permalink .