IRAN DREIGT

 

De Libanese terreurorganisatie Hezbollah slaat dreigende taal uit naar Israël. Hezbollah-leider Hassan Nasrallah waarschuwt dat de raketten van de terreurgroepering een nucleaire reactor kunnen raken. In een speech op de Libanese tv-zender Al-Manar zegt Nasrallah dat de raketten van Hezbollah overal in Israël kunnen neerkomen. Als specifiek doelwit noemt hij het Negev Nucleaire Onderzoekscentrum nabij de stad […]

via Hezbollah dreigt met raketten op Israëlische kernreactor — Fenixx.org

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Galerij | Dit bericht werd geplaatst in ACTUEEL PROFETIE en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op IRAN DREIGT

 1. BIBLESPACE zegt:

  Iran (Elam) dreigt met zijn pijlen, God ook!
  Hetgeen als woord des HEREN tot de profeet Jeremia kwam over
  Elam, in het begin der regering van Sedekia, de koning van Juda.
  Jeremia 49:35 Zo zegt de HERE der heerscharen: Zie, Ik breek de boog van Elam, de zenuw van hun kracht,
  Jeremia 49:36 en Ik breng over Elam vier winden van de vier hoeken des
  hemels en Ik verstrooi hen naar al die windstreken, zodat er geen volk zal zijn, waar niet verdrevenen van Elam komen zullen.

  Like

Reacties zijn gesloten.