DE TOEKOMST IN BIJBELS LICHT

Let op de uitspraken van de nieuwe politieke leiders, Als Erdogan, Trump, Iraanse leiders, welke maar dreigen enz. God heeft alles onder controle!!!!

BIBLESPACE BIJBELONDERWIJS EVANGELIE

clip_image001

Als er iets is wat de mens reeds eeuwen bezig houdt dan is het wel de toekomst of zijn eigen toekomst. Opnieuw vandaag beleven wij onzekere tijden, en de interesse voor de toekomst is veelvuldig, al was het maar de vraag : Waar gaan wij naartoe ? , Deze vraag wordt gesteld aan de hand van de dingen die rondom ons gebeuren. De mensen zien de maatschappij die grondig verandert in negatieve zinDe mensen zien dat de natuur verandert en het klimaat De mensen zoeken hun toekomst te weten, let op de horoscopen , en de valse waarzeggerij die opnieuw bloeit onder de naam van het paranormale.

Christenen met profetische gaven die de Bijbel lezen,krijgen vandaag meer en meer inzicht omtrent de toekomst zoals Gods dat ons laat zien in waarheid.

WAT LAAT GOD ZIJN KINDEREN WETEN AANGAANDE DE TOEKOMST ?

God laat weten dat Hij alles onder controle heeft…

View original post 1.454 woorden meer

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in BOODSCHAPPEN-ALLERLEI ITEMS. Bookmark de permalink .