KOMEN ER NOG REUZEN?

BIBLESPACE geplaatst:”KOMEN ER NOG REUZEN? Over de tijd vóór de zondvloed weten wij heel weinig. Schoolboeken leren ons dat de mens evolueerde van een eenvoudige, aapachtige holbewoner in de steentijd, tot de moderne mens van nu. Langzaam maar zeker ontwikkelde de mens zic”

BIBLESPACE (ronnygaytant@skynet.be) heeft een bericht van BIBLESPACE- UW BIJBELSTUDIE – UW REDDING gedeeld

KOMEN ER NOG REUZEN?

Door BIBLESPACE

KOMEN ER NOG REUZEN? Over de tijd vóór de zondvloed weten wij heel weinig. Schoolboeken leren ons dat de mens evolueerde van een eenvoudige, aapachtige holbewoner in de steentijd, tot de moderne mens van nu. Langzaam maar zeker ontwikkelde … Lees verder →

Lees meer over dit bericht

BIBLESPACE | 25 september 2013 om 11:21 | Tags: reuzen | Categorieën:HET OCCULTE, THEMA | URL: http://wp.me/p1p6oz-2eb

Wijzig je e-mailinstellingen bij Notificaties beheren.

Problemen met klikken? Kopieer en plak deze URL in je browser:
https://biblespace.org/2013/09/25/komen-er-nog-reuzen/?iframe=true&theme_preview=true

Bedankt voor het gebruiken van WordPress.com

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Galerij | Dit bericht werd geplaatst in BOODSCHAPPEN-ALLERLEI ITEMS-PREEK en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.