DE PLOTSE GEHEIME OPNAME

DE PLOTSE GEHEIME OPNAME pdf

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Galerij | Dit bericht werd geplaatst in BOODSCHAPPEN-ALLERLEI ITEMS-PREEK. Bookmark de permalink .

4 reacties op DE PLOTSE GEHEIME OPNAME

 1. An ja zegt:

  Er gebeurd niks 23 september
  Het is gewoon onzin.
  Het kan gewoon elke dag gebeuren
  Niemand weer de dag het jaar en het tijd.
  En na 23 september schamen jullie
  Omdat er niks gebeurd is
  En dan word er weer een nieuwe datum verzonnen.
  De wereld zit vol verassingen
  Anja

  Like

 2. Alwina Uthmann zegt:

  Van de dag en het uur weet niemand

  Like

Reacties zijn gesloten.