KOMEN ER NOG REUZEN?

Nieuwe reuzen….

BIBLESPACE - BIJBEL EN BIJBELVERKLARINGEN - BIJBELONDERZOEK - PROFETIE - PASTOR R. GAYTANT - media

KOMEN ER NOG REUZEN?

 gigant reuzen

Over de tijd vóór de zondvloed weten wij heel weinig. Schoolboeken leren ons dat de mens evolueerde van een eenvoudige, aapachtige holbewoner in de steentijd, tot de moderne mens van nu. Langzaam maar zeker ontwikkelde de mens zich en verzamelde het meer kennis. Dat is de gedachte althans. Maar wie de Bijbel én de geschiedenis bestudeert komt tot een heel andere conclusie: de mens heeft kennis verloren.

Wie de moderne wereld van vandaag wil begrijpen, zal de geschiedenis moeten bestuderen. In dit artikel gaan we ver, héél ver terug: naar de tijd van Noach. De tijd dat er reuzen op aarde rond wandelden, meer dan vijfduizend jaar geleden. De tijd van Noach keert terug, als teken van de wederkomst van Christus, en ook de reuzen! (Matth).

reuzen gevonden

De geweldigen uit de voortijd

We gaan terug naar Genesis¸ het eerste boek in de Bijbel dat ons bepaald…

View original post 2.013 woorden meer

Eén gedachte over “KOMEN ER NOG REUZEN?”

  1. Schoolboeken leren veelal over de evolutietheorie van Darwin, welke achterhaald is, en enkel een politieke achtergrond heeft. Door de boeken van Henoch is een en ander aan het licht gekomen over de eerste mensen. Henoch kende ze op het laatst van hun leven. Doch die boeken werden afgewezen en later als “verloren” omschreven door ongeloof.

    Like

Reacties zijn gesloten.