KOMEN ER NOG REUZEN?

Nieuwe reuzen….

BIBLESPACE BELGIUM BIJBELSTUDIE EVANGELISCH VLAANDEREN

KOMEN ER NOG REUZEN?

 gigant reuzen

Over de tijd vóór de zondvloed weten wij heel weinig. Schoolboeken leren ons dat de mens evolueerde van een eenvoudige, aapachtige holbewoner in de steentijd, tot de moderne mens van nu. Langzaam maar zeker ontwikkelde de mens zich en verzamelde het meer kennis. Dat is de gedachte althans. Maar wie de Bijbel én de geschiedenis bestudeert komt tot een heel andere conclusie: de mens heeft kennis verloren.

Wie de moderne wereld van vandaag wil begrijpen, zal de geschiedenis moeten bestuderen. In dit artikel gaan we ver, héél ver terug: naar de tijd van Noach. De tijd dat er reuzen op aarde rond wandelden, meer dan vijfduizend jaar geleden. De tijd van Noach keert terug, als teken van de wederkomst van Christus, en ook de reuzen! (Matth).

reuzen gevonden

De geweldigen uit de voortijd

We gaan terug naar Genesis¸ het eerste boek in de Bijbel dat ons bepaald…

View original post 2.013 woorden meer

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Afbeelding | Dit bericht werd geplaatst in BOODSCHAPPEN-ALLERLEI ITEMS-PREEK, OCCULTISME. Bookmark de permalink .

Een reactie op KOMEN ER NOG REUZEN?

  1. BIBLESPACE zegt:

    Schoolboeken leren veelal over de evolutietheorie van Darwin, welke achterhaald is, en enkel een politieke achtergrond heeft. Door de boeken van Henoch is een en ander aan het licht gekomen over de eerste mensen. Henoch kende ze op het laatst van hun leven. Doch die boeken werden afgewezen en later als “verloren” omschreven door ongeloof.

    Like

Reacties zijn gesloten.