LEKKERE HOSTIE

VATICAAN KEURT GMO GEBRUIK GOED VOOR DE HOSTIE.pdf

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Galerij | Dit bericht werd geplaatst in ACTUEEL PROFETIE en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op LEKKERE HOSTIE

 1. Marrie zegt:

  Ik had het al gelezen op Niburu. Als katholiek ontvang ik wekelijks de H. Hostie . Omdat ik weet dat Christus aanwezig is in de H.Hostie maak ik me niet druk om die stofjes die er blijkbaar in zitten.
  Als katholiek geloof ik dat Christus zelf aanwezig is in de H.Hostie. Er zijn ook wonderen mee gebeurd zoals een Hostie die vertrapt was en die ging bloeden. Bij onderzoek bleek dat er weefsel in gevonden was dat je ook aantreft in het hart. Er zijn nog veel meer wonderen gebeurd met H.Hosties. Dus ik maak me geen zorgen omdat ik weet dat er helende kracht in zit voor de geest maar ook voor het lichaam.

  Like

  • BIBLESPACE zegt:

   Wij verwijzen graag naar onze studie over het boek openbaring hoofdstuk 14. Wij geloven niet in de fabel van de transubstantieatieleer.

   Like

Reacties zijn gesloten.