ASTRONOMIE EN WEDERKOMST

Later wat meer over 23 september 2017

BIBLESPACE VOOR BIJBELSTUDIE ONLINE

De wederkomst van Jezus te zien in het heelal?

‘Bijbelse astronomie volkomen tegengesteld aan satanische astrologie’

 

clip_image002

 

Volgens de bekende Amerikaanse prediker Mark Biltz, voorganger van El Shaddai Ministries, is de terugkomst van Jezus Christus naar de Aarde niet alleen in de Bijbel voorzegd, maar wordt deze ook aangekondigd aan de nachtelijke sterrenhemel. Biltz verwierf in Christelijke kringen wereldwijd bekendheid met zijn uitleg dat een serie zons- en maansverduisteringen in het jaar 2014/2015 de aanstaande Wederkomst van de Messias zullen inluiden.

Biltz gebruikte voor zijn scenario de officiële gegevens van de NASA. In een nieuwe DVD-serie getiteld ‘Studies in Our Hebrew Roots’ beweert hij dat ten minste één specifiek sterrenbeeld (niet te verwarren met astrologie!) een openlijke aankondiging is van ‘de Wederkomst’. Daarbij concentreert hij zich op de ster Arcturus, die ook genoemd wordt in het Bijbelboek Job: ‘Hij maakte Arcturus en de Orion, de Pleiaden en de…

View original post 927 woorden meer

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Afbeelding | Dit bericht werd geplaatst in BOODSCHAPPEN-ALLERLEI ITEMS-PREEK, PROFETIE. Bookmark de permalink .