GEBREK AAN BIJBELKENNIS

BIBLESPACE BELGIUM BIJBELSTUDIE EVANGELISCH VLAANDEREN

_DSC0056

De profeet Hosea:

Omdat gij de kennis verworpen hebt, verwerp Ik u, dat gij geen priester meer voor Mij zult zijn; daar gij de wet van uw God vergeten hebt, zal ook Ik uw zonen vergeten.

GOD WAARSCHUWT ook vandaag!

Het eerste wat de profeet laat horen tot het volk is, dat God kwaad werd op Zijn volk, en zal optreden. Israel was opnieuw afgeweken van Gods wetten en geboden. Wij kunnen dezelfde opmerking maken over ons land, ons volk. Ons land heeft overduidelijk God vergeten! Elk land dat de ware God vergeet, komt in gevaar en zware moeilijkheden.

Ps 9:17 De goddelozen keren om naar het dodenrijk, al de volken die God vergeten.

Ps 9:17 (9–18) De goddelozen zullen terugkeren, naar de hel toe, alle godvergetende heidenen.(STV)

Wij moeten vaststellen dat God vandaag hetzelfde zegt tot ons in Vlaanderen. God kijkt en hoort vloeken, liegen, ziet moorden, stelen en…

View original post 1.102 woorden meer

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in BOODSCHAPPEN-ALLERLEI ITEMS-PREEK. Bookmark de permalink .