GODS VERGEVING IS VOLMAAKT

BIBLESPACE BELGIUM BIJBELSTUDIE EVANGELISCH VLAANDEREN

clip_image002

clip_image004

Wanneer iemand christen is geworden, dan is dat ontstaan wanneer hij zijn zonden heeft beleden en vergeving heeft gevraagd aan de ene levende God. Door het offer dat Jezus bracht, en Zijn opstanding, kan God ieder mens vergeven, die geloof geeft aan dit feit. ( Efeze1:7) Wie niet gelooft kan niet vergeven worden.

God vergeeft gaarne, mensen hebben met vergeven veel meer moeite mee. Wanneer God vergeeft, is dat als een wolk die verdwijnt aan de blauwe hemel.

Een wolk kan verdwijnen door de warmte van de zon, en er niets meer van te vinden. Wanneer wij vergeven, dan blijft er nog steeds het geheugen.

Wij zien niet graag de wolken komen, want ze verbergen de zon, en de warmte, slechter ze kunnen overgaan tot regen.

Onze zonden zijn als wolken, ze doen Gods licht voor ons verdwijnen. Ze storen onze communicatie met God.

Dat wil zeggen dat God…

View original post 908 woorden meer

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in BOODSCHAPPEN-ALLERLEI ITEMS-PREEK, DOOPDIENSTEN. Bookmark de permalink .