GODS TIJD EN MIJN TIJD

BIBLESPACE BELGIUM BIJBELSTUDIE EVANGELISCH VLAANDEREN

clip_image001

In het leven wordt er nog al veel gesproken over “tijd”, en er zijn tal van spreuken zoals: “Time is money”, “er is een tijd van komen en een tijd van gaan”, “de tijd vliegt snel, gebruik hem wel” enz.

Vandaag gaan wij mediteren met wat God zelf zegt over het begrip “tijd”, want God heeft geen horloge, en Hij is er altijd al geweest, en kent alle geheimen over de tijden!

ALLE TIJDEN ZIJN IN GODS HANDEN, EVENGOED OORLOGSTIJD OF VREDESTIJD!

clip_image005

In Gods Woord, de Bijbel vinden wij dat God de leiding en de macht heeft over alles wat wij begrijpen onder “tijd”. Koning David heeft dit duidelijk ervaren in zijn zeer bewogen leven, zijn leven kwam in groot gevaar, en uit blijdschap schreef hij een lied uit blijdschap. Ieders leven is in Gods hand!

14 Maar ik vertrouw op U, o HEERE! Ik zeg: Gij zijt mijn God.

View original post 1.524 woorden meer

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in BOODSCHAPPEN-ALLERLEI ITEMS-PREEK. Bookmark de permalink .