DE OPNAME VAN DE GEMEENTE

via DE OPNAME VAN DE GEMEENTE

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Afbeelding | Dit bericht werd geplaatst in BOODSCHAPPEN-ALLERLEI ITEMS-PREEK. Bookmark de permalink .

2 reacties op DE OPNAME VAN DE GEMEENTE

 1. Willy Vandenberghe zegt:

  Beste Ronny,

  Wel ’n interessante versie handelend over de opnamen van de Gemeente. Onderstel ook te hebben gelezen dat deze metamorfose wordt voorafgegaan door een eerdere opname van de gekroonde oudsten in hemelse tronen, in de onmid. tegenwoordigheid van God. In het Vaderhuis van vele woningen, vele graden in heerlijkheid en vele rangen van heiligen. Kortom achteraf na de opname kan men gekroond genieten met een hemelse bestemming maar evengoed de mogelijkheid enkel met een aardse zaligheid gecommuniceerd met hemelse sferen. Of is dit enkel handeld over die 144.000,

  zie openb.7

  Mvg,

  Willy Vdberghe

  01/12/2017

  ________________________________

  Like

  • BIBLESPACE zegt:

   Dag Willy,
   Graag wil ik verwijzen naar de studie “Apocalyps” op de site. Anderzijds heb ik nog een exemplaar op papier die je mag hebben.
   Grt Ronny

   Like

Reacties zijn gesloten.