DE LEUGENAAR

de leugenaar 201

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Afbeelding | Dit bericht werd geplaatst in BOODSCHAPPEN-ALLERLEI ITEMS-PREEK. Bookmark de permalink .

2 reacties op DE LEUGENAAR

 1. Tim zegt:

  De Satan had alleen maar gelogen over het feit dat ze niet zouden sterven door het eten of aanraken van de boom. Het feit dat ze zouden zijn als God, kennende goed en kwaad wordt bevestigd door God zelf in vers 22.
  En het feit dat ze weggezonden worden en dat de boom, die in het midden stond, de boom des levens, afgeschermd wordt door engelen met een flikkerend zwaard, is omdat ze niet op die manier eeuwig zouden leven.
  Want op als ze zo zouden blijven leven, hadden ze God niet meer nodig… en zouden ze op die manier gedaan hebben wat de Satan in oorsprong beheerde te doen, toen hij nog Lucifer heette.
  God heeft Adam en Eva een gunst bewezen om niet voor eeuwig te leven zonder God…
  maar hun rebelie heeft wel enorme gevolgen gekend, maar ze zijn nooit van God zelf verwijderd geweest, het was niet dat God er niet meer was buiten de hof van eden.
  Dat is wat ik denk.

  Like

  • BIBLESPACE zegt:

   Bij oudere volken en Joden, liggen kennis en onsterfelijkheid heel dicht bij elkaar als zijnde de eigenschappen van God zelf. Wij lezen ook al vandaag, dat de wetenschap
   door kennis zoekt om de mens onsterfelijkheid te geven, wat ze nooit zullen kunnen. De satan bracht Eva in verwarring door de verleiding.

   Like

Reacties zijn gesloten.