ALLE VOLKEREN TEN STRIJDE NAAR JERUZALEM!

via ALLE VOLKEREN TEN STRIJDE NAAR JERUZALEM!

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Afbeelding | Dit bericht werd geplaatst in ACTUEEL PROFETIE, BOODSCHAPPEN-ALLERLEI ITEMS-PREEK. Bookmark de permalink .

2 reacties op ALLE VOLKEREN TEN STRIJDE NAAR JERUZALEM!

 1. Alwina Uthmann zegt:

  Naar Jeruzalem, waarom, Deze Hoofdstad van Israel is altijd van de Joden geweest, is in de Bijbel te Lezen.
  De Arabieren zijn de Islamieten en wonen in Arabie , punt, uit .

  Like

  • BIBLESPACE zegt:

   God zal de volkeren verzamelen naar Jeruzalem om een afrekening te maken. Bij de laatste strijd verdwijnen
   zowel islamieten als alle legers welke Jeruzalem willen aanvallen. Lees Zacharias op onze site. Lees Gog en Magog!

   Like

Reacties zijn gesloten.