IS SEKS ZONDE?

Verbood God seks? Verbood God ergens het huwelijk?

BIBLESPACE BELGIUM BIJBELSTUDIE EVANGELISCH VLAANDEREN

huwelijksbedHoofdstuk 1

De schrikwekkende feiten

Hoe wij hier zijn gekomen is het gevolg van een proces waarover de medische wetenschap ons kan inlichten en waarin op school wordt onderwezen. De kinderen komen het ‘op straat’ aan de weet, teenagers leren het via alle vormen van de moderne communicatiemedia, zoals de tv, video, internet en films. Maar hoe werd deze kennis toegepast? Enkele ontnuchterende feiten kunnen u het antwoord geven.
Er zijn zowel in de westerse wereld als in de derde wereldlanden miljoenen homoseksuelen. Dit aantal neemt de laatste jaren toe in de ‘vooruitstrevende’ landen. Hierin zijn begrepen mannelijke homoseksuelen (mannen zonder duidelijke seksuele belangstelling voor vrouwen), lesbische vrouwen en biseksuelen (mannen en vrouwen die zowel homo- als heteroseksuele1 verlangens hebben).

1) Heteroseksualiteit, de seksualiteit tussen individuen van verschillend geslacht. De term wordt gebruikt als tegenstelling tot homoseksualiteit.

Elk jaar worden er over de gehele wereld ontelbare onwettige kinderen…

View original post 21.322 woorden meer

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in BOODSCHAPPEN-ALLERLEI ITEMS-PREEK. Bookmark de permalink .

Een reactie op IS SEKS ZONDE?

  1. Pingback: SCHEPPER EN SEKS | BIBLESPACE VOOR BIJBELSTUDIE EN PROFETIE

Reacties zijn gesloten.