VALLEN IN DE GEEST

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in BOODSCHAPPEN-ALLERLEI ITEMS-PREEK, OCCULTISME. Bookmark de permalink .

4 reacties op VALLEN IN DE GEEST

 1. Klaas Haarsma zegt:

  Er zijn een tweetal diensten van een aantal jaren geleden die mij nog steeds helder voor de geest staan. In de ene ging men op zeker moment over op het zingen in ”tongen”, waarbij mij de rillingen over de rug gingen. Ik heb God gevraagd dat als dit niet van Hem afkomstig zou zijn Hij dit wilde stoppen. Het was alsof er een zwaard door de gemeente gingen en het zingen stopte ogenblikkelijk.

  In een andere dienst werd ”in de geest” gedanst. Het leek alsof ik in een discotheek was beland. Mijn reactie was als hierboven alsook het gevolg.

  Ik geloof zeer zeker in de gaven van de Geest, maar niet alles is wat het lijkt. En daarom: Toets het Woord (en wel in zijn verband!!!).

  Liked by 1 persoon

 2. Adri \Bos zegt:

  Uw bericht gaat in tegen de principes van de bijbel: In nieuwe tongen zult gijspreken, op zieken zult gij de3 handen leggen en gij zult hen genezen. Demonen zult gij uitdrijven. Dat is mogelijk dsoor de Kracht van de Heilige Geest. die de oprechte gelovige in Jezus’ Naam ontvangen heeft.
  U mag niet geringschaqtt3end spreken over de Gaven die wij, als Christen, van onze Heer hebben ontvangen.

  Gods rijke Zegen toegewenst,

  Adri Bos.

  Like

 3. Alwine Kroese-Uthmann zegt:

  Mooi dat u ervoor waarschuwt, Met duidelijke aanhalingen uit de Bijbel

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.