VALLEN IN DE GEEST

2 gedachten over “VALLEN IN DE GEEST”

 1. Uw bericht gaat in tegen de principes van de bijbel: In nieuwe tongen zult gijspreken, op zieken zult gij de3 handen leggen en gij zult hen genezen. Demonen zult gij uitdrijven. Dat is mogelijk dsoor de Kracht van de Heilige Geest. die de oprechte gelovige in Jezus’ Naam ontvangen heeft.
  U mag niet geringschaqtt3end spreken over de Gaven die wij, als Christen, van onze Heer hebben ontvangen.

  Gods rijke Zegen toegewenst,

  Adri Bos.

  Like

 2. Uw bericht gaat in tegen de principes van de bijbel: In nieuwe tongen zult gijspreken, op zieken zult gij de3 handen leggen en gij zult hen genezen. Demonen zult gij uitdrijven. Dat is mogelijk dsoor de Kracht van de Heilige Geest. die de oprechte gelovige in Jezus’ Naam ontvangen heeft.
  U mag niet geringschaqtt3end spreken over de Gaven die wij, als Christen, van onze Heer hebben ontvangen.

  Gods rijke Zegen toegewenst,

  Adri Bos.

  Like

Reacties zijn gesloten.