WAKKER WORDEN MET DE PROFEET HAGGAI

BIBLESPACE BELGIUM BIJBELSTUDIE EVANGELISCH VLAANDEREN

clip_image002

Haggai

Wie een wekker gebruikt om wakker te worden, kan wel eens schrikken! Wie iemand anders wil wakker maken gaat hem schudden tot hij wakker is. Wel God wil dat je nu wakker word in deze tijd. Vandaag kan man als persoon wakker worden, maar ook volkeren kunnen gewekt worden! De God van de Bijbel liet een van zijn profeten, Haggai, iets opschrijven wellicht voor onze dagen. Ook Jezus maakte eens mensen wakker!

6 Want zo zegt de HERE der heerscharen: Een ogenblik nog, een korte wijle, dan zal Ik de hemel en de aarde, de zee en het droge doen beven. 7 Ja, Ik zal alle volken doen beven….

Joodse vertaling: “There will rise another one, and I will shake up the heaven and the earth and” …..

22 Ik zal de hemel en de aarde doen beven, Ik zal de troon der koninkrijken omverwerpen, de kracht van de…

View original post 546 woorden meer

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in BOODSCHAPPEN-ALLERLEI ITEMS-PREEK. Bookmark de permalink .