WAARHEID OF VATICAANS BEDROG

DE WAARHEID VERVANGEN DOOR DE LEUGEN.pdf

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in ACTUEEL PROFETIE. Bookmark de permalink .

Een reactie op WAARHEID OF VATICAANS BEDROG

  1. Vera Mortelez zegt:

    Hallo ! de jw.org heeft ook een nieuwe Bijbel uitgegeven;in de omgangstaal,en herhalingen die vele keren in de Bijbel staan worden niet meer gedaan.Namen werden niet verandert.Groetjes VM

    *-Mortelez Vera zonder Roland Pynebrouck,weduwe sinds 6/7/16. 0478811920. .Base:0484075675.Adres:Ster- Francorchamps 4970.Rte de la Ferme de Harse 390.ch 26.(Camping Francopole)Bus 15. *

    Like

Reacties zijn gesloten.