WEES NIET BEZORGD

BIBLESPACE VOOR BIJBELSTUDIE ONLINE

clip_image001

God is Ef.3:20 “bij machte oneindig veel meer te doen dan wij bidden of beseffen”.Nog een vers van de pen van Paulus in zijn dodencel te Rome: Fil.4:19 “Mijn God zal in al uw behoeften naar zijn rijkdom heerlijk voorzien, in Christus Jezus.” Niet alleen voorziening, maar heerlijke voorziening! Niet naar menselijke middelen en mogelijkheden, maar “naar zijn rijkdom”.God doet niet krenterig voor Zijn kinderen. Jezus zei:Joh.10:10b “Ik ben gekomen, opdat zij leven hebben en overvloed”.


View original post

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in BOODSCHAPPEN-ALLERLEI ITEMS-PREEK. Bookmark de permalink .