IS ER LEVEN NA DE DOOD ? ? ?

BIBLESPACE BIJBELONDERWIJS EVANGELIE

IS ER LEVEN NA DE DOOD?

Wat voor een vraag is dat? Wie als Christen kan zich nu zo’n dwaze vraag stellen? Een gans christenleven is er op afgestemd, om na de dood te leven bij God. Onze hoop is heerlijk  te leven in het nieuwe Jeruzalem, op een nieuwe aarde. Doch voor een ongelovige die weet dat hij moet sterven, maar niets weet van wat er dan gebeurt, dat kan hem angst voor de dood bezorgen.  Wij zien in het leven dat daar nog mensen mee bezig zijn met deze vraag.Doch bij de mensen worden vandaag vele andere menselijke gedachten verkondigd,

 Een eerste gedachte : Na de dood is er niets meer. 

Een tweede gedachte : Na de dood gaat iedereen naar de hemel, God is liefde.

Een derde gedachte: De reïncarnatieleer. Je komt terug in een andere vorm, afhankelijk hoe je hebt geleefd.

Een vierde gedachte: Je…

View original post 1.024 woorden meer

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in BOODSCHAPPEN-ALLERLEI ITEMS. Bookmark de permalink .