JEZUS HEEFT MACHT OVER ALLE KWAAD

Jezus heeft alle macht en komt WEL terug!

BIBLESPACE BELGIUM BIJBELSTUDIE EVANGELISCH VLAANDEREN

de bezetene 2

Wanneer wij kijken naar TV dan zien wij enorm veel kwaad. Wanneer wij naar de mensen zelf luisteren horen wij over veel kwaad. Wij kunnen ons daarbij nog eens de vraag stellen Wat begrijpen wij onder het woord kwaad? Niet altijd zien wij bepaalde dingen als een kwaad.

Jesaja 5:20 Wee hun die het kwade goed noemen en het goede kwaad; die duisternis voorstellen als licht en licht als duisternis;

Men heeft God vergeten, Zijn Woord! Met het lezen in de Bijbel zullen wij beter gaan begrijpen, dat ook Bijbelgetrouwe christenen toch gespaard kunnen blijven van veel kwaad in deze wereld. Inderdaad je zou hier wel kunnen tegen ingaan en zeggen, de christenen hebben hier veel kwaad te lijden door vervolging en dergelijke.

Het kwaad zit in het bloed van de mensen, denk aan het gif van de slang, in de woestijn,

Denk aan de opgerichte staak met slang. Maar…

View original post 1.529 woorden meer

Over BIBLESPACE

Biblespace Vlaanderen opgericht door R. Gaytant, Evangelist, vrije Bijbelexegeet, verzorgt Bijbelstudies en toespraken. Onderzoekt reeds meer dan 37 jaar de Bijbel. Geeft Bijbels advies voor gemeenten. Wij volgden Bijbel Theologie in Leuven 1980-83. Gaytant R was Voorganger van de Evangelische gemeente te Oostduinkerke van 1984 tot 1994. R. Gaytant sprak in tal van gemeenten in West Vlaamse gemeenten en ook daarbuiten. Br. Gaytant kwam in september van 1979 tot het levende geloof in Christus door de wereldbekende Amerikaanse Evangelist Hal Lindsey, dit na een ernstige kwetsuur opgelopen tijdens een vrije voetbalwedstrijd. Zie persoonlijk getuigenis op de site. Gehuwd met Marlene Delanghe sinds 1966, welke tevens tot levend geloof kwam. R. Gaytant is gepensioneerd. Was werkzaam als Fin.Adviseur bij KBC- bank in België van 1964-2004.
Dit bericht werd geplaatst in BOODSCHAPPEN-ALLERLEI ITEMS-PREEK. Bookmark de permalink .